HOME
TRAITEURDIENST
CONTACT
MENU’S
Bij al onze hoofdgerechten heeft u de keuze uit één van volgende aardappelgerechten:
puree, groentepuree, gratin dauphinois, of kroketten
Extra groenten bij de hoofdgerechten met vlees: witloof en worteltjes
SNELLE NAVIGATIE
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 1
(vanaf 4 personen)
€ 27,00 p.p.
Vol au vent
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkenshaasje met champignonsroomsaus
Chocomousse
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 2
(vanaf 4 personen)
€ 32,00 p.p.
Visschelp met Sint-Jacobsvruchten
Tomatenroomsoep met balletjes
Hertenstoofpotje met bosvruchten
(verkrijgbaar tussen 15 oktober en 15 januari)
Javanais
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 3
(vanaf 4 personen)
€ 33,50 p.p.
Scampi's van de chef
Witloofroomsoep
Parelhoen met fine champagnesaus
Crème brulée
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 5
MENU 6
MENU 4
(vanaf 4 personen)
€ 34,00 p.p.
Vitello tonnato
Tomatenroomsoep met balletjes
Normandische tongfiletssaus
Panna cotta met bosvruchten
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 6
MENU 5
(vanaf 4 personen)
€ 34,50 p.p.
Garnalencoctail
Kreeftensoep
Kalkoengebraad met fruitsaus of champignonsroomsaus
Tiramisu
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
(vanaf 4 personen)
€ 35,00 p.p.
Koninginnehapje op Normandische wijze
Witloofroomsoep
Trio van vis, kabeljauw, zalm en tongrolletje met fijne groentesaus
Tiramisu
Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We nemen aan dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt.
Lees meer
Akkoord.