HOME
TRAITEURDIENST
CONTACT
MENU’S
Bij al onze hoofdgerechten heeft u de keuze uit één van volgende aardappelgerechten:
puree, groentepuree, gratin dauphinois, of kroketten
Extra groenten bij de hoofdgerechten met vlees: witloof en worteltjes
SNELLE NAVIGATIE
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 1
(vanaf 4 personen)
€ 37,00 p.p.
Vol au vent
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkenshaasje met champignonsroomsaus
Chocomousse
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 2
(vanaf 4 personen)
€ 43,00 p.p.
Visschelp met Sint-Jacobsvruchten
Tomatenroomsoep met balletjes
Hertenstoofpotje met bosvruchten
(verkrijgbaar tussen 15 oktober en 15 januari)
Javanais
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 4
MENU 5
MENU 6
MENU 3
(vanaf 4 personen)
€ 47,00 p.p.
Scampi's van de chef
Witloofroomsoep
Parelhoen met fine champagnesaus
Crème brulée
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 5
MENU 6
MENU 4
(vanaf 4 personen)
€ 46,00 p.p.
Vitello tonnato
Tomatenroomsoep met balletjes
Normandische tongfiletssaus
Panna cotta met bosvruchten
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 6
MENU 5
(vanaf 4 personen)
€ 45,00 p.p.
Garnalencoctail
Kreeftensoep
Kalkoengebraad met fruitsaus of champignonsroomsaus
Tiramisu
SNELLE NAVIGATIE
MENU 1
MENU 2
MENU 3
MENU 4
MENU 5
MENU 6
(vanaf 4 personen)
€ 49,00 p.p.
Koninginnehapje op Normandische wijze
Witloofroomsoep
Trio van vis, kabeljauw, zalm en tongrolletje met fijne groentesaus
Tiramisu