INDIVIDUELE GERECHTEN

APERITIEFHAPJES - KOUD 
Lepelhapje belegd met scampi€ 1,60
Lepelhapje gerookte heilbot€ 1,60
Lepelhapje gerookte zalm€ 1,60
Lepelhapje parmaham en meloen€ 1,60
Lepelhapje met gerookte eendenborst€ 1,60
Mini saté met mozzarella en zongedroogde tomaatjes€ 1,50
Mini saté met feta, scampi en olijven€ 1,75
Meloensoepje met chips van seranoham€ 1,50
Mousse van zongedroogde tomaatjes, en gerookte forelfilet en dille€ 1,95
Glaasje met rivierkreeftje, mango,appel, courgette en vanilleroom€ 1,95
Crème brulée van geitenkaas met pijnboompitten en kerstomaatjes€ 1,95
Schijfjes witte- en zwarte pens met coulis€ 1,75
Mousse van ganzenlever met mango en kiwi€ 1,95
Advocadomousse met grijze garnalen€ 1,95
Peperkoek met geitenkaas en perzik€ 1,75
Wrap met gerookte zalm en Philadelphia€ 1,75
Wrap met gandaham en Philadelphia € 1,75
Mini sandwiches (of mini broodjes) geschikt in een groot boerenbrood (50 stuks)€ 89,00
APERITIEFHAPJES - WARM 
Kippenonderboutje met kruiden€ 0,95/st
Mini pizza€ 1,60/st
Mini worstenbroodje€ 0,95/st
Gevulde mini vide's 'diverse' vullingen€ 0,95/st
Schaal warme hapjes 24 stuks , (assortiment van mini pizza, mini worstenbroodje en mini vidés)€ 25,00
Bruchetta met paprikatapenade en ansjovis€ 1,80/st
Bruchetta met mozzarella en parmaham € 1,80/st
VOORGERECHTEN - KOUD 
Garnalencocktail grijze garnalen op een bedje van sla met garnituur€ 17,00 p.p.
Gandaham met meloen en crudité€ 12,00 p.p.
Vitello tonnato, kalfsgebraad met saus van tonijn en kappertjes€ 15,00 p.p.
Carpaccio van wit-blauw rund met parmezaansnippers€ 12,00 p.p.
VOORGERECHTEN - WARM 
Koninginnehapje€ 7,00/st
Oostendse visschelp (Noordzeegarnalen, kabeljauw, mosselen, champignons, St. Jacobsvruchten in witte wijnsaus met gemalen kaas)€ 15,00/st
Koninginnehapje op Normandische wijze gevuld met tongrolletje, mosseltjes, grijze garnaaltjes, St.Jacobsvruchten, in een roomsaus€ 15,00/st
Scampi’s op wijze van de chef in een licht pikant getomateerde saus als voorgerecht: 4 scampi’s p.p.€ 15,00 p.p.
Scampi's op wijze van de chef in een licht pikant getomateerde saus als hoofdgerecht 8 scampi's p.p€ 25,00 p.p.
SOEPEN 
Tomatenroomsoep met balletjes€ 6,00/liter
Paprikasoep op Zuid-Afrikaanse wijze€ 7,00/liter
Tremeloos witloofsoepje€ 8,00/liter
Boschampignonssoep€ 9,00/liter
Kreeftensoep€ 9,50/liter
GEGARNEERDE KOUDE SCHOTELS 
Gepocheerde Noorse zalm – gegarneerd in zijn geheel (voor 15 à 20 personen) € 95,00
Scandinavische schotel een assortiment van gerookte zalm, heilbot, paling, forel, makreel en Noordzeegarnalen, gegarneerd€ 24,00 p.p.
Koud buffet (min 10 pers) € 25,00 p.p.
Koud buffet (min 10 pers) € 32,00 p.p.
Koud buffet (min 10 pers) € 39,00 p.p.
Vraag onze aparte lijst hier aan: MAIL ONS
HOOFDGERECHTEN - VIS 
Normandische tongfilets met Noordzeegarnaaltjes, St. Jacobsvruchten en champignons in een heerlijke witte wijnsaus€ 25,00 p.p.
Noorse zalm met fijne kruidensaus€ 24,00 p.p.
Trio van vis, kabeljauw, zalm en tongrolletje met fijne groentensaus€ 27,00 p.p.
Baby lotte met dugleré saus€ 27,00 p.p.
Al deze visgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende

Sauzen: fijne groentesaus, Normandische saus, dugleré saus, fijne kruidensaus

Garnituur: puree, rivierkreeftje, fleurons, citroen
HOOFDGERECHTEN - VLEES 
Varkenshaasje met boschampignons roomsaus€ 25,00 p.p.
Stoofpotje van varkenswangetjes met wintergroentjes€ 24,00 p.p.
Kalfssteak met granenmosterdsaus€ 25,00 p.p.
Al deze vleesgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende

Sauzen: archiducsaus, granenmosterdsaus

Garnituur: puree, groentepuree, gratin dauphinois, kroketten witlof en worteltjes
HOOFDGERECHTEN - GEVOGELTE 
Kalkoengebraad met roomsaus en champignons€ 19,50 p.p.
Parelhoenfilet met fine champagnesaus€ 25,00 p.p.
Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende

Sauzen: archiducsaus, fruitsaus, witte druivensaus

Garnituur: puree, groentepuree, gratin dauphinois, of kroketten, gebakken witlof en worteltjes
HOOFDGERECHTEN - WILD 
Fazantenfilet met spitskool en spekjes€ 29,00 p.p.
Filet van jong Vlaams everzwijn Grand Veneur€ 29,00 p.p.
Everzijnstoverij met fijne wintergroenten€ 23,00 p.p.
Hertenstoofpot met bosvruchten € 22,00 p.p.
Hazenrugfilet met Williams peer en rode vruchten€ 29,00 p.p.
Reefilet Grand Veneur€ 32,00 p.p.
Al deze wildgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende

Sauzen: poivradesaus, Grand Veneur, bosvruchtensaus

Garnituur: puree, groentenpuree, gratin dauphinois, kroketten, gebakken witlof en worteltjes
VEGETARISCHE GERECHTEN 
Oosters gewokte tofu met oesterzwammen en witlof€ 19,00 p.p.
Pittige Aziatische woknoedels met quorn€ 19,00 p.p.
Kruidig stoofpotje met kikkererwten en zoete aardappel€ 19,00 p.p.