APERITIEFHAPJES - KOUD | |
---|---|
Lepelhapje belegd met scampi | € 1,60 |
Lepelhapje gerookte heilbot | € 1,60 |
Lepelhapje gerookte zalm | € 1,60 |
Lepelhapje parmaham en meloen | € 1,60 |
Lepelhapje met gerookte eendenborst | € 1,60 |
Mini saté met mozzarella en zongedroogde tomaatjes | € 1,50 |
Mini saté met feta, scampi en olijven | € 1,75 |
Meloensoepje met chips van seranoham | € 1,50 |
Mousse van zongedroogde tomaatjes, en gerookte forelfilet en dille | € 1,95 |
Glaasje met rivierkreeftje, mango,appel, courgette en vanilleroom | € 1,95 |
Crème brulée van geitenkaas met pijnboompitten en kerstomaatjes | € 1,95 |
Schijfjes witte- en zwarte pens met coulis | € 1,75 |
Mousse van ganzenlever met mango en kiwi | € 1,95 |
Advocadomousse met grijze garnalen | € 1,95 |
Peperkoek met geitenkaas en perzik | € 1,75 |
Wrap met gerookte zalm en Philadelphia | € 1,75 |
Wrap met gandaham en Philadelphia | € 1,75 |
Mini sandwiches (of mini broodjes) geschikt in een groot boerenbrood (50 stuks) | € 89,00 |
APERITIEFHAPJES - WARM | |
---|---|
Kippenonderboutje met kruiden | € 0,95/st |
Mini pizza | € 1,60/st |
Mini worstenbroodje | € 0,95/st |
Gevulde mini vide's 'diverse' vullingen | € 0,95/st |
Schaal warme hapjes 24 stuks , (assortiment van mini pizza, mini worstenbroodje en mini vidés) | € 25,00 |
Bruchetta met paprikatapenade en ansjovis | € 1,80/st |
Bruchetta met mozzarella en parmaham | € 1,80/st |
VOORGERECHTEN - KOUD | |
---|---|
Garnalencocktail grijze garnalen op een bedje van sla met garnituur | € 17,00 p.p. |
Gandaham met meloen en crudité | € 12,00 p.p. |
Vitello tonnato, kalfsgebraad met saus van tonijn en kappertjes | € 15,00 p.p. |
Carpaccio van wit-blauw rund met parmezaansnippers | € 12,00 p.p. |
VOORGERECHTEN - WARM | |
---|---|
Koninginnehapje | € 7,00/st |
Oostendse visschelp (Noordzeegarnalen, kabeljauw, mosselen, champignons, St. Jacobsvruchten in witte wijnsaus met gemalen kaas) | € 15,00/st |
Koninginnehapje op Normandische wijze gevuld met tongrolletje, mosseltjes, grijze garnaaltjes, St.Jacobsvruchten, in een roomsaus | € 15,00/st |
Scampi’s op wijze van de chef in een licht pikant getomateerde saus als voorgerecht: 4 scampi’s p.p. | € 15,00 p.p. |
Scampi's op wijze van de chef in een licht pikant getomateerde saus als hoofdgerecht 8 scampi's p.p | € 25,00 p.p. |
SOEPEN | |
---|---|
Tomatenroomsoep met balletjes | € 6,00/liter |
Paprikasoep op Zuid-Afrikaanse wijze | € 7,00/liter |
Tremeloos witloofsoepje | € 8,00/liter |
Boschampignonssoep | € 9,00/liter |
Kreeftensoep | € 9,50/liter |
GEGARNEERDE KOUDE SCHOTELS | |
---|---|
Gepocheerde Noorse zalm – gegarneerd in zijn geheel (voor 15 à 20 personen) | € 95,00 |
Scandinavische schotel een assortiment van gerookte zalm, heilbot, paling, forel, makreel en Noordzeegarnalen, gegarneerd | € 24,00 p.p. |
Koud buffet (min 10 pers) | € 25,00 p.p. |
Koud buffet (min 10 pers) | € 32,00 p.p. |
Koud buffet (min 10 pers) | € 39,00 p.p. |
Vraag onze aparte lijst hier aan: MAIL ONS | |
HOOFDGERECHTEN - VIS | |
---|---|
Normandische tongfilets met Noordzeegarnaaltjes, St. Jacobsvruchten en champignons in een heerlijke witte wijnsaus | € 25,00 p.p. |
Noorse zalm met fijne kruidensaus | € 24,00 p.p. |
Trio van vis, kabeljauw, zalm en tongrolletje met fijne groentensaus | € 27,00 p.p. |
Baby lotte met dugleré saus | € 27,00 p.p. |
Al deze visgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende Sauzen: fijne groentesaus, Normandische saus, dugleré saus, fijne kruidensaus Garnituur: puree, rivierkreeftje, fleurons, citroen |
HOOFDGERECHTEN - VLEES | |
---|---|
Varkenshaasje met boschampignons roomsaus | € 25,00 p.p. |
Stoofpotje van varkenswangetjes met wintergroentjes | € 24,00 p.p. |
Kalfssteak met granenmosterdsaus | € 25,00 p.p. |
Al deze vleesgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende Sauzen: archiducsaus, granenmosterdsaus Garnituur: puree, groentepuree, gratin dauphinois, kroketten witlof en worteltjes | |
HOOFDGERECHTEN - GEVOGELTE | |
---|---|
Kalkoengebraad met roomsaus en champignons | € 19,50 p.p. |
Parelhoenfilet met fine champagnesaus | € 25,00 p.p. |
Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende Sauzen: archiducsaus, fruitsaus, witte druivensaus Garnituur: puree, groentepuree, gratin dauphinois, of kroketten, gebakken witlof en worteltjes | |
HOOFDGERECHTEN - WILD | |
---|---|
Fazantenfilet met spitskool en spekjes | € 29,00 p.p. |
Filet van jong Vlaams everzwijn Grand Veneur | € 29,00 p.p. |
Everzijnstoverij met fijne wintergroenten | € 23,00 p.p. |
Hertenstoofpot met bosvruchten | € 22,00 p.p. |
Hazenrugfilet met Williams peer en rode vruchten | € 29,00 p.p. |
Reefilet Grand Veneur | € 32,00 p.p. |
Al deze wildgerechten kunnen gecombineerd worden met één van volgende Sauzen: poivradesaus, Grand Veneur, bosvruchtensaus Garnituur: puree, groentenpuree, gratin dauphinois, kroketten, gebakken witlof en worteltjes |
VEGETARISCHE GERECHTEN | |
---|---|
Oosters gewokte tofu met oesterzwammen en witlof | € 19,00 p.p. |
Pittige Aziatische woknoedels met quorn | € 19,00 p.p. |
Kruidig stoofpotje met kikkererwten en zoete aardappel | € 19,00 p.p. |