KOUD BUFFET - BASIS (minimum 8 personen) | € 25,00 p.p. |
---|---|
Halve tomaat met Noordzee garnalen OF Vismousse OF Perzik met tonijn | |
Ham met asperges | |
Duo van varkens- en rundsgebraad | |
Meloen met gandaham | |
Gevulde eieren | |
Bijgerechten: Pasta met thousand islands vinaigrette, 3 soorten sla, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes) | |
KOUD BUFFET - LUXE (minimum 8 personen) | € 32,00 p.p. |
---|---|
Gegarneerde gepocheerde Noorse zalm | |
Halve tomaat garnaal OF Italiaanse tomaten met mozzarella | |
Halve perzik met tonijn OF Vismousse van twee zalmen met dille eieren en kervel | |
Hoeveham met verse asperges OF Meloen met gandaham | |
Duo van varkens- en rundsgebraad OF Paté van de chef | |
Gegarneerde kippenschotel met fruit | |
Gevulde eieren | |
Bijgerechten: 3 soorten sla, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, fijne groene boontjes, verse gerapte worteltjes, koninginnemelange (bloemkool, broccoli en wortelschijfjes), pasta met thousand islands vinaigrette, rijst met zuiderse groenten, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes) | |
KOUD BUFFET - VIP (minimum 8 personen) | € 39,00 p.p. |
---|---|
Gegarneerde gepocheerde Noorse zalm | |
Scandinavische visschotel : gerookte zalm, heilbot, makreel, paling, forel | |
Halve tomaat met Noordzee garnalen of OF Italiaanse tomaten met mozzarella | |
Halve perzik met tonijn OF Vismousse van twee zalmen met dille eieren en kervel | |
Hoeveham met verse asperges OF Meloen met gandaham | |
Gamba’s in een honingvinaigrette | |
Duo van varkens- en rundsgebraad OF Paté van de chef | |
Gegarneerde kippenschotel met fruit | |
Gevulde eieren | |
Bijgerechten: 3 soorten sla, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, fijne groene boontjes, verse gerapte worteltjes, koninginnemelange (bloemkool, broccoli en wortelschijfjes), pasta met thousand islands vinaigrette, rijst met zuiderse groenten, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes) | |
ITALIAANS BUFFET (minimum 20 personen) | € 45,00 - € 49,00 p.p.* |
---|---|
Penne pasta met tonijn | |
Parmaham met meloen | |
Italiaanse tomaten met mozarella kaas | |
Artisjokharten met balsamico vinaigrette | |
Olijven mengeling | |
Ansjovis in olie | |
Italiaanse charcuterieschotel | |
HOOFDGERECHTEN (keuze uit 3 gerechten) | |
Canneloni met zalm en spinazie | |
Lasagne | |
Pizza | |
Spaghetti bolognese | |
Pennepasta met drie kazen en parmaham | |
Kalfslapjes met marsalasausje | |
Minestronesoep | |
DESSERTEN (keuze uit 3 desserten) | |
Bavarois | |
Tiramisu | |
Crème brulée | |
Rijst met saffraan | |
Panna cotta met bosvruchten | |
Chocoladeschuim | |
*Prijs per persoon is afhankelijk van de keuze van de gerechten. | |
SPAANS BUFFET (minimum 20 personen) | € 45,00 - € 49,00 p.p.* |
---|---|
Spaanse hapjes (extra: € 4 p.p.) | |
Gazpacho OF Vissoep met saffraan | |
KOUD BUFFET (keuze uit 6 gerechten) | |
Gemarineerde sardines- Sardinas à la marinade | |
Calamares – Chipirones a la espanõla | |
Inktvis Pulpo – Pavia Pulpo | |
Garnalen met knoflook – Gambas al ajillo | |
Mosselen pikante saus – Mejillones cabrillas | |
Mosselen met olijven – Mejillones con manzanilla | |
Ansjovis met groene en rode pepers in marinade – Cazon en adobo | |
Assortiment zeevruchten – Ensalada de mariscos | |
Tomaten gevuld met tonijn – Tomates con atùn | |
Seranoham met meloen en rauwkosten- Jamon serrano | |
Groenteschotel – Pisto Manchego | |
WARM BUFFET (keuze uit 3 gerechten) | |
Paella | |
Zarzuela | |
Beignets van inktvis – Soldaditos de pavia | |
Spaanse rundvlees schotel – Carne estofado | |
Gevulde varkensrug – Cocido Gallego | |
Spaanse eieromelet - Tortilla Espagnole | |
Eieren met ham, asperges, erwtjes en tomaten -Huevos a la flamenca | |
Gestoofd vis in wijn met saffraan – Pescado enamarillo | |
Gefrituurde rolletjes met kalfsvlees, ham of kaas - Flamenquines | |
DESSERTEN (keuze uit 3 desserten) | |
Sinaasappelpudding | |
Bavarois | |
Rijst met saffraan | |
Amandeltaart | |
Citroencake | |
Chocoladeschuim met rum | |
*Prijs per persoon is afhankelijk van de keuze van de gerechten. | |
KOUD- EN WARM BUFFET (LENTE & ZOMER) (minimum 30 personen) | € 65,00 p.p. |
---|---|
KOUD BUFFET | |
Gepocheerde Noorse zalm | |
Noorse gerookte zalm en heilbot | |
Halve tomaat garnaal Noordzeegarnalen | |
Halve perzik gevuld met tonijnsla | |
Duo van varkens- en rundsgebraad op een spiegel van seizoengroenten | |
Gegarneerde kippenschotel met een waaier van fruit | |
Bijgerechten: gevulde eieren, 3 soorten sla mengeling, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, extra fijne boontje, verse geraspte worteltjes, rijst met groenten, pasta in tomatencoulis, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes) | |
SOEPEN (keuze uit 1 soep) | |
Tomatenroomsoep met balletjes | |
Tremeloos witlofsoepje | |
Wortelroomsoep | |
Zuid-Afrikaanse paprikasoep | |
Bloemkoolsoep met verse kruiden en gerookte forel | |
Knolseldersoep met leilanderreepjes | |
Bretoense vissoep | |
WARME GERECHTEN - VIS (keuze uit 1 gerecht) | |
Tongrolletjes milo-melo (zacht limoensausje met courgettes) | |
Kabeljauwhaasje in kruidige tomatenroomsaus | |
Nieuwpoorts visserspotje | |
Roze zalmfilet met fijne kruidensaus (kervel,bieslook en dille) | |
Vicotoriabaars op Oosterse wijze | |
Scampi's in een licht pikante tomatenroomsaus | |
WARME GERECHTEN - VLEES EN/OF GEVOGELTE (keuze uit 2 gerechten) | |
Varkensmedaillon met gewokte groenten en een frisse kruidensaus | |
Varkenshaasje met sausje van boschampignons | |
Kippenrolletje gevuld met Philadelphia | |
Kippenoesters in een sausje van Jack Op met spekjes en zilveruitjes | |
Kalkoenrollade met appeltjes en rozijnen in een portosaus | |
Mechelse koekoek met exotische mangosaus | |
Konijnenbout met kriekenbier | |
Lamskotelet met jonge boontjes in honingsaus | |
Fantasie van 3 pasta's met ham, mozzarella en verse Siciliaanse pestoroomsaus | |
DESSERTENBUFFET (keuze uit 3 desserten) | |
Tiramisu | |
Crème brulée | |
Chocomousse | |
Javanais | |
Bavarois van advocaat | |
Crème van donkere chocolade met amaretto | |
KOUD- EN WARM BUFFET (HERFST & WINTER) (minimum 30 personen) | € 65,00 p.p. |
---|---|
KOUD BUFFET | |
Gepocheerde Noorse zalm in zijn geheel of in porties | |
Noorse gerookte zalm en heilbot | |
Halve tomaat garnaal Noordzeegarnalen | |
Halve perzik gevuld met tonijnsla | |
Duo van varkens- en rundsgebraad op een spiegel van seizoengroenten | |
Gegarneerde kippenschotel met een waaier van fruit | |
Bijgerechten: gevulde eieren, 3 soorten sla mengeling, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, extra fijne boontje, verse geraspte worteltjes, rijst met groenten, pasta in tomatencoulis, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes) | |
SOEPEN (keuze uit 1 soep) | |
Tomatenroomsoep met balletjes | |
Tremeloos witlofsoepje | |
Wortelroomsoep | |
Zuid-Afrikaanse paprikasoep | |
Bloemkoolsoep met verse kruiden en gerookte forel | |
Knolseldersoep met leilanderreepjes | |
Bretoense vissoep | |
WARME GERECHTEN - VIS (keuze uit 1 gerecht) | |
Tongrolletjes milo-melo (zacht limoensausje met courgettes) | |
Kabeljauwhaasje in kruidige tomatenroomsaus | |
Pangasiusfilet op Oosterse wijze | |
Roze zalmfilet met fijne kruidensaus (kervel, bieslook en dille) | |
Pladijsfilet met witlofsausje en blonde broeder Jacob | |
Scampi's in een licht pikante tomatenroomsaus | |
WARME GERECHTEN - VLEES EN/OF GEVOGELTE (keuze uit 2 gerechten) | |
Varkensmedaillon met gewokte groenten en een frisse kruidensaus | |
Varkenshaasje met sausje van boschampignons | |
Saltim bocca van kalkoen op Milanese wijze | |
Kalkoenlapje met een romig paprikasausje | |
Kippenrolletje gevuld met zongedroogde tomaatjes | |
Mechelse koekoek met exotische mangosaus | |
Runderreepjes in rode wijn, met wintergroenten | |
Wildstoverij met rode bosvruchten | |
Lamsstoverij met zuiderse groenten | |
Fettucini met pesto, broccoli, champignons en kippenblokjes | |
DESSERTENBUFFET (keuze uit 3 desserten) | |
Tiramisu | |
Crème brulée | |
Chocomousse | |
Javanais | |
Crème van donkere chocolade met amaretto | |