BUFFETTEN

KOUD BUFFET - BASIS (minimum 8 personen)€ 19,00 p.p.
Halve tomaat met Noordzee garnalen OF Vismousse OF Perzik met tonijn
Ham met asperges
Duo van varkens- en rundsgebraad
Meloen met gandaham
Gevulde eieren
Bijgerechten: Pasta met thousand islands vinaigrette, 3 soorten sla, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes)
KOUD BUFFET - LUXE (minimum 8 personen)€ 26,00 p.p.
Gegarneerde gepocheerde Noorse zalm
Halve tomaat garnaal OF Italiaanse tomaten met mozzarella
Halve perzik met tonijn OF Vismousse van twee zalmen met dille eieren en kervel
Hoeveham met verse asperges OF Meloen met gandaham
Duo van varkens- en rundsgebraad OF Paté van de chef
Gegarneerde kippenschotel met fruit
Gevulde eieren
Bijgerechten: 3 soorten sla, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, fijne groene boontjes, verse gerapte worteltjes, koninginnemelange
(bloemkool, broccoli en wortelschijfjes), pasta met thousand islands vinaigrette, rijst met zuiderse groenten, aardappelen in speciale vinaigrettesaus,
sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes)
KOUD BUFFET - VIP (minimum 8 personen)€ 32,00 p.p.
Gegarneerde gepocheerde Noorse zalm
Scandinavische visschotel : gerookte zalm, heilbot, makreel, paling, forel
Halve tomaat met Noordzee garnalen of OF Italiaanse tomaten met mozzarella
Halve perzik met tonijn OF Vismousse van twee zalmen met dille eieren en kervel
Hoeveham met verse asperges OF Meloen met gandaham
Gamba’s in een honingvinaigrette
Duo van varkens- en rundsgebraad OF Paté van de chef
Gegarneerde kippenschotel met fruit
Gevulde eieren
Bijgerechten: 3 soorten sla, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, fijne groene boontjes, verse gerapte worteltjes, koninginnemelange
(bloemkool, broccoli en wortelschijfjes), pasta met thousand islands vinaigrette, rijst met zuiderse groenten, aardappelen in speciale vinaigrettesaus,
sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes)
ITALIAANS BUFFET (minimum 20 personen)€ 32,00 - € 38,00 p.p.*
Penne pasta met tonijn
Parmaham met meloen
Italiaanse tomaten met mozarella kaas
Artisjokharten met balsamico vinaigrette
Olijven mengeling
Ansjovis in olie
Italiaanse charcuterieschotel
HOOFDGERECHTEN (keuze uit 3 gerechten)
Canneloni met zalm en spinazie
Lasagne
Pizza
Spaghetti bolognese
Pennepasta met drie kazen en parmaham
Kalfslapjes met marsalasausje
Minestronesoep
DESSERTEN (keuze uit 3 desserten)
Bavarois
Tiramisu
Crème brulée
Rijst met saffraan
Panna cotta met bosvruchten
Chocoladeschuim
*Prijs per persoon is afhankelijk van de keuze van de gerechten.
SPAANS BUFFET (minimum 20 personen)€ 35,00 - € 39,50 p.p.*
Spaanse hapjes (extra: € 4 p.p.)
Gazpacho OF Vissoep met saffraan
KOUD BUFFET (keuze uit 6 gerechten)
Gemarineerde sardines- Sardinas à la marinade
Calamares – Chipirones a la espanõla
Inktvis Pulpo – Pavia Pulpo
Garnalen met knoflook – Gambas al ajillo
Mosselen pikante saus – Mejillones cabrillas
Mosselen met olijven – Mejillones con manzanilla
Ansjovis met groene en rode pepers in marinade – Cazon en adobo
Assortiment zeevruchten – Ensalada de mariscos
Tomaten gevuld met tonijn – Tomates con atùn
Seranoham met meloen en rauwkosten- Jamon serrano
Groenteschotel – Pisto Manchego
WARM BUFFET (keuze uit 3 gerechten)
Paella
Zarzuela
Beignets van inktvis – Soldaditos de pavia
Spaanse rundvlees schotel – Carne estofado
Gevulde varkensrug – Cocido Gallego
Spaanse eieromelet - Tortilla Espagnole
Eieren met ham, asperges, erwtjes en tomaten -Huevos a la flamenca
Gestoofd vis in wijn met saffraan – Pescado enamarillo
Gefrituurde rolletjes met kalfsvlees, ham of kaas - Flamenquines
DESSERTEN (keuze uit 3 desserten)
Sinaasappelpudding
Bavarois
Rijst met saffraan
Amandeltaart
Citroencake
Chocoladeschuim met rum
*Prijs per persoon is afhankelijk van de keuze van de gerechten.
KOUD- EN WARM BUFFET (LENTE & ZOMER) (minimum 30 personen)€ 45,00 p.p.
KOUD BUFFET
Gepocheerde Noorse zalm
Noorse gerookte zalm en heilbot
Halve tomaat garnaal Noordzeegarnalen
Halve perzik gevuld met tonijnsla
Duo van varkens- en rundsgebraad op een spiegel van seizoengroenten
Gegarneerde kippenschotel met een waaier van fruit
Bijgerechten: gevulde eieren, 3 soorten sla mengeling, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, extra fijne boontje, verse geraspte worteltjes,
rijst met groenten, pasta in tomatencoulis, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes)
SOEPEN (keuze uit 1 soep)
Tomatenroomsoep met balletjes
Tremeloos witlofsoepje
Wortelroomsoep
Zuid-Afrikaanse paprikasoep
Bloemkoolsoep met verse kruiden en gerookte forel
Knolseldersoep met leilanderreepjes
Bretoense vissoep
WARME GERECHTEN - VIS (keuze uit 1 gerecht)
Tongrolletjes milo-melo (zacht limoensausje met courgettes)
Kabeljauwhaasje in kruidige tomatenroomsaus
Nieuwpoorts visserspotje
Roze zalmfilet met fijne kruidensaus (kervel,bieslook en dille)
Vicotoriabaars op Oosterse wijze
Scampi's in een licht pikante tomatenroomsaus
WARME GERECHTEN - VLEES EN/OF GEVOGELTE (keuze uit 2 gerechten)
Varkensmedaillon met gewokte groenten en een frisse kruidensaus
Varkenshaasje met sausje van boschampignons
Kippenrolletje gevuld met Philadelphia
Kippenoesters in een sausje van Jack Op met spekjes en zilveruitjes
Kalkoenrollade met appeltjes en rozijnen in een portosaus
Mechelse koekoek met exotische mangosaus
Konijnenbout met kriekenbier
Lamskotelet met jonge boontjes in honingsaus
Fantasie van 3 pasta's met ham, mozzarella en verse Siciliaanse pestoroomsaus
DESSERTENBUFFET (keuze uit 3 desserten)
Tiramisu
Crème brulée
Chocomousse
Javanais
Bavarois van advocaat
Crème van donkere chocolade met amaretto
KOUD- EN WARM BUFFET (HERFST & WINTER) (minimum 30 personen)€ 45,00 p.p.
KOUD BUFFET
Gepocheerde Noorse zalm in zijn geheel of in porties
Noorse gerookte zalm en heilbot
Halve tomaat garnaal Noordzeegarnalen
Halve perzik gevuld met tonijnsla
Duo van varkens- en rundsgebraad op een spiegel van seizoengroenten
Gegarneerde kippenschotel met een waaier van fruit
Bijgerechten: gevulde eieren, 3 soorten sla mengeling, tomaten in vinaigrette, komkommersalade, extra fijne boontje, verse geraspte worteltjes,
rijst met groenten, pasta in tomatencoulis, aardappelen in speciale vinaigrettesaus, sauzen, broodkorf (verschillende buffetbroodjes)
SOEPEN (keuze uit 1 soep)
Tomatenroomsoep met balletjes
Tremeloos witlofsoepje
Wortelroomsoep
Zuid-Afrikaanse paprikasoep
Bloemkoolsoep met verse kruiden en gerookte forel
Knolseldersoep met leilanderreepjes
Bretoense vissoep
WARME GERECHTEN - VIS (keuze uit 1 gerecht)
Tongrolletjes milo-melo (zacht limoensausje met courgettes)
Kabeljauwhaasje in kruidige tomatenroomsaus
Pangasiusfilet op Oosterse wijze
Roze zalmfilet met fijne kruidensaus (kervel, bieslook en dille)
Pladijsfilet met witlofsausje en blonde broeder Jacob
Scampi's in een licht pikante tomatenroomsaus
WARME GERECHTEN - VLEES EN/OF GEVOGELTE (keuze uit 2 gerechten)
Varkensmedaillon met gewokte groenten en een frisse kruidensaus
Varkenshaasje met sausje van boschampignons
Saltim bocca van kalkoen op Milanese wijze
Kalkoenlapje met een romig paprikasausje
Kippenrolletje gevuld met zongedroogde tomaatjes
Mechelse koekoek met exotische mangosaus
Runderreepjes in rode wijn, met wintergroenten
Wildstoverij met rode bosvruchten
Lamsstoverij met zuiderse groenten
Fettucini met pesto, broccoli, champignons en kippenblokjes
DESSERTENBUFFET (keuze uit 3 desserten)
Tiramisu
Crème brulée
Chocomousse
Javanais
Crème van donkere chocolade met amaretto